ORA E SHQIPËRISË

studio uniART


bachelorette

Të reja: Libra, Intervista, Publicistikë, Reagime, Poezi...                             

“LIBRI I SINOPSEVE” I MOIKOM ZEQOS, MBIJETESA E LETËRSISË - Fatmir Minguli < -- New
   EPIRI ESHTE SHQIPERI - Sylejman Abazi < -- New
“EPOPEJA E UÇK-së” I KA RRËNJET NË FLAKË TË LUFTËS SË LAVDISHME - Argjend Hasani < -- New
Tjetёrsimi - Bedri Tahiri < -- New 
REVOLTË DHE MEDITIM MBI POETIKËN E ADEM ZAPLLUZHËS - Fatmir Minguli < -- New
Arrestimi - Bedri Tahiri < -- New
LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË  TË MADHE MERMERI < -- New
MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH” 
Promovimi i një libri të veçantë (Fatmir Minguli)
Shënime për vëllimin poetik “Fundo” të Agim Matos 
  Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (3)
  Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (2)
Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (1)
METAFORA 1 
SHEN JERONIMI ILIR   
KAFSHIMI I MIKUT
TMERRI I pranverës 1999 (Rrëfimi i parë)

Analizë "1365 Ditet e Jolirisë" 

Recension "1365 Ditet e Jolirisë 

Çudi për vitin e ri - UDB-ja Serbe dhe udbashet shqipfoles...

NJERIU MUND TË KETË SHUMË DASHURI, POR KA VETËM NJË ATDHE 

KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË

LYPSARËT PA FJALË!? - TREGIM
SHARKIA e DRENICËS nga (Dibran Fylli)
UDHA E ESHTRAVE nga (Halil Kajtazi)
ERRAT E KOSOVËS nga (Halil Kajtazi)
PËERTJ TEJE nga  (Adem Zaplluzha) 
ÇËSHTJA KOMBËTARE, EDHE ÇËSHTJA ÇAME...

News

Tjetёrsimi - Bedri Tahiri

03/02/2013 11:08
Tjetёrsimi - Bedri Tahiri
>>

LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË TË MADHE MERMERI (Gani Xhafolli )

23/01/2013 16:03
LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË  TË MADHE MERMERI (Gani Xhafolli)
>>

MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH”

27/12/2012 23:16
MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH”.docx
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Search site

© 2014 All rights reserved.