Article archive

Tjetёrsimi - Bedri Tahiri

03/02/2013 11:08
Tjetёrsimi - Bedri Tahiri
>>

LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË TË MADHE MERMERI (Gani Xhafolli )

23/01/2013 16:03
LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË  TË MADHE MERMERI (Gani Xhafolli)
>>

MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH”

27/12/2012 23:16
MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH”.docx
>>

Variacione poetike - Fatmir Minguli

25/11/2012 22:48
Variacione poetike- Fatmir Minguli
>>

METAFORA 1

18/10/2012 21:36
METAFORA 1
>>

SHEN JERONIMI ILIR

18/10/2012 21:31
SHEN JERONIMI ILIR
>>

TMERRI I pranverës 1999 (Rrëfimi i parë)

15/07/2012 17:30
Ne fshatin Fortesë ish Verbofc dhe kryesisht në Fushën e mollës
>>

POETI KOSOVAR I REVOLTES ADEM ZAPLLUZHA

15/07/2012 17:25
                                 POETI KOSOVAR I...
>>

Nëpër artin poetik të Adem Zaplluzhës

28/01/2012 09:24
  Një parathënie për librin “Mirëmngjes Imzot”
>>

KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË

31/12/2011 16:22
  Bisedë me Abit Haziraj, mjeshtër i Ajkido Shaollinit KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË Një ditë duke shëtitur nëpër Sheshin “Adem Jashari” në Skënderaj, takuam një burrë me pamje pak më ndryshme nga që ishim mësuar t’i shihnim në sheshet e qyteteve. Ishte biond, me flokë të...
>>

Items: 1 - 10 of 21

1 | 2 | 3 >>

Search site

© 2014 All rights reserved.