Bashkëpunëtorët e Jashtëm

Fatos Aliu - SHQIPTARËT E LUGINËS ME IDENTITET SERB !

SHQIPTARËT E LUGINËS ME IDENTITET SERB ! Pasaportat e Serbisë shlyejnë identitetin e shqiptarëve në Luginë të Preshevës - Kosovë Lindore, dhe askush nuk reagon, as në Prishtinë, as në Tiranë, as në Bruksel, Strasburg, e gjetiu në instanca ndërkombëtare, as verbalisht e lere më të ndërmarrë...
>>

Rakip Megjuani - PËR MASAKRËN E TIVARIT JANË PËRGJEGJËS MIQTË SERBOSLLAVË TË SALI BERISHËS

PËR MASAKRËN E TIVARIT JANË PËRGJEGJËS MIQTË SERBOSLLAVË TË SALI BERISHËS Enver Hoxha, vepra 33. fq. 259-260... Kurrë nuk do të harrojë popullsia shqiptare në Jugosllavi ngjarjen e hidhur të vjeshtës së vitit 1944, kur banda Tito-Rankoviç arrestoi në Tetovë 10.000 shqiptarë dhe pushkatoi pa...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.