Dibran FYLLI, regjisor

FRONTI DEMOKRATIK I BASHKIMIT KOMBËTAR-FDBK:

FRONTI DEMOKRATIK I BASHKIMIT KOMBËTAR-FDBK:                MEMORANDUM Drejtuar: 1. Asamblesë së Përgjithshme të OKB-ve; 2. Këshillit të Bashkimit Evropian; 3. Senatit të SHBA-ve; 4. Institucioneve të Republikës së...
>>

ZOTI TADIÇ, PRANOJE TË VËRTETËN HISTORIKE!

ZOTI TADIÇ, PRANOJE TË VËRTETËN HISTORIKE!   Presidenti serb Boris Tadiç, gjatë forumit të mbajtur në Bruksel dhe të organizuar nga German Marshall Fund, deklaroi se, Beogradi kërkon të negociojë me Tiranën zyrtare mbi konfliktet territoriale mes serbëve dhe shqiptarëve. "Ne do të dëshironim...
>>

ZGJEDHJET NË IRJM DHE GJAKDERDHJA E RRADHËS, EDHE MË E MADHE, E SHQIPTARËVE TË SHQIPËRISË LINDORE !

ZGJEDHJET NË IRJM DHE GJAKDERDHJA E RRADHËS, EDHE MË E MADHE, E SHQIPTARËVE TË SHQIPËRISË LINDORE !   Gafurr Adili   Bazuar në informacionet e grumbulluara (shumë të sigurta), jo vetëm nga radhët e të gjitha partive politike shqiptare në IRJM, por edhe nga radhët e partive...
>>

ÇËSHTJA KOMBËTARE, EDHE ÇËSHTJA ÇAME...

ÇËSHTJA KOMBËTARE, EDHE ÇËSHTJA ÇAME, SI PJESË E ÇËSHTJES KOMBËTARE, ËSHTË DHE DUHET TË JETË PËRTEJ TË DJATHTËS DHE TË MAJTËS SHQIPTARE !    GAFURR ADILI:   Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është rezultat i bashkimit të mëhershëm të dy partive, të PDI (Parti për...
>>

ORIGJINA PELLAZGE E GJUHËS ILIRE E SHQIPE

ORIGJINA PELLAZGE E GJUHËS ILIRE E SHQIPE (Origjina Pellazge e Gjuhës Ilire e Shqipe-kundërpërgjigje provokimeve e falsifikimeve serbe, greke, bullgare etj.) Ne librin "Shqiptarët…" autori francez Edvin Zhak, nxjerr lidhjen që ekziston ndërmjet gjuhës shqipe dhe asaj pellazge. Gjë të cilën,...
>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Search site

© 2014 All rights reserved.