Fatmir Minguli - Durrës

“LIBRI I SINOPSEVE” I MOIKOM ZEQOS, MBIJETESA E LETËRSISË

“LIBRI I SINOPSEVE” I MOIKOM ZEQOS, MBIJETESA E LETËRSISË
>>

REVOLTË DHE MEDITIM MBI POETIKËN E ADEM ZAPLLUZHËS

REVOLTË DHE MEDITIM MBI POETIKËN E ADEM ZAPLLUZHËS
>>

Promovimi i një libri të veçantë

Promovimi i një libri të veçantë
                   Promovimi i një libri të veçantë            (Mendime për librin “Prekazi,brezni trimash” të regjizorit  kosovar Dibran Fylli)   Një promovim   i veçantë  u bë në...
>>

Një parathënie për librin “Mirëmngjes Imzot”

  Një parathënie për librin “Mirëmngjes Imzot”  
>>

POETI KOSOVAR I REVOLTES ADEM ZAPLLUZHA

                                   POETI KOSOVAR I...
>>

Variacione poetike - Fatmir Minguli

Variacione poetike- Fatmir Minguli
>>

Shënime për vëllimin poetik “Fundo” të Agim Matos

  FUNDO - THELLIM NE SUBKOSHIENCEN  POETIKE       Shënime  për vëllimin poetik “Fundo” të Agim Matos Opinionet e reja  shihen  gjithmonë  me  sy të  shtrembër e zakonisht kundërshtohen  për të vetmin fakt se nuk...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.