Haki Morina

ROLI I SË MAJTËS NË MODERNIZIMIN E POLITIKËS

Postuar nga Haki MORINA  ROLI I SË MAJTËS NË MODERNIZIMIN E POLITIKËS Të pranosh rekomandimet e më të diturve, më të përparuarve e më të zhvilluarve se si ndërtohet një shtet, nuk është nënshtrim ose përulje, por është guxim politik e patriotik, është modesti dhe aftësi për të kuptuar, për...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.