Prof. Bedri Tahiri

Tregim - Arrestimi

Arrestimi Bedri Tahiri
>>

Doli nga shtypi libri më i ri i Bedri Tahirit PËR FLAMURIN KUQEZI

                     PËR FLAMURIN KUQEZI   Këto ditë nё botim të SMS, biblioteka Publicistika, doli nё shitje libri më i ri, i njëzeti me radhë, i Bedri Tahirit “Për Flamurin kuqezi”, i cili...
>>

BETEJA E FUNDIT E AZEM GALICËS

       BETEJA E FUNDIT E AZEM GALICËS   Populli ynë, historikisht, të gjitha luftërat i ka bërë të drejta dhe çlirimtare. Ai kurrë nuk e zgjodhi luftën vetë, por ia imponuan të tjerët, pushtuesit. Kurrë nuk pushtoi troje të huaja, por i mbrojti trojet e...
>>

Kumtesë

Kumtesë  SHOTË GALICA NË LETËRSINË SHQIPTARE   Këtu keni lindur, këtu të rroni me mish e me shpirt, qoftë dhe me dhimbje! (M. Kuteli) Historia jonë është përplot data dhe ngjarje, në të cilat, krahas burrave, morën pjesë edhe gratë shqiptare. Ato me forcën dhe fuqinë e vet, kur...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.