Rajmonda Maleçka

VLERËSIME RRETH VEPRËS “NËPËR DITËT E DHIMBJES DHE TË LIRISË SË KOSOVËS” TË AUTORES RAJMONDA MALEÇKA

VLERËSIME RRETH VEPRËS  “NËPËR DITËT E DHIMBJES DHE TË LIRISË SË KOSOVËS”  TË AUTORES RAJMONDA MALEÇKA Në kuadrin e fatkeqësisë tonë kombëtare, të gjendjes së copëtimit tragjik të atdheut tonë si popull e si komb na vjen në opinionin e gjerë ky libër me dy pjesët e saj plot domethënie,...
>>

GJENARAL “Vigan Gradica”, Apo MERCENARI Kolonel SPIRO BUTKA (Buçka)

GJENARAL “Vigan Gradica”, Apo MERCENARI Kolonel SPIRO BUTKA (Buçka) Sot ajo që dhjetë vite më parë ndodhi në malet, rrugët, shtëpitë dhe gjithçka tjetër qenësore të Kosovës dhe të kosovarëve, vijon të jetë herë pjesë e kujtesës, herë opinionit, herë dashurisë dhe herë urrejtjes tek të gjithë...
>>

“ KOSOVA DHE ÇËSHTJËA KOMBËTARE, OBJEKTI KRYESOR I JETËS SIME”

PERSONAZH: RAJMONDA MALEÇKA – PUBLIÇISTE, GAZETARE, FOTOGRAFE E    LUFTRAVE TË SHQIPTARËVE NË BALLKAN “ KOSOVA DHE ÇËSHTJËA KOMBËTARE, OBJEKTI KRYESOR I JETËS SIME” FËMIJËRIA “ Fëmijëria e brezit tim në Tiranë lidhet me interesa të dukshme për shkollën dhe letërsinë në veçanti. Në...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.