Riza Greiçevci

Recension "1365 Ditet e Jolirisë

Shkarko: Recension "1365 Ditet e Jolirisë 
>>

NJERIU MUND TË KETË SHUMË DASHURI, POR KA VETËM NJË ATDHE

NJERIU MUND TË KETË SHUMË DASHURI, POR KA VETËM NJË ATDHE
  Bisedë e qëllimtë: Dibran Fylli dhe shtigjet e jetës së tij krijuese, artistike e atdhetare NJERIU MUND TË KETË SHUMË DASHURI, POR KA VETËM NJË ATDHE I lindur në Açarevë të Drenicës Ademjashariane, të mbaruar Akademinë për Teatër, Radio, Film dhe Televizion në Lubjanë, grupi regji...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.