Tafil DURAKU, publicist

LLAPAQENËRIA E QENIT-NJERI SHOPENHAUERIAN

LLAPAQENËRIA E QENIT-NJERI SHOPENHAUERIAN Se “shkrimit”shkarravinë të njëfarë Kadri (Os)Manit, me titull “Dy llapaqena ka bërë nana, një Prishtina e një Tirana!”, publikuar në portalin www.zemrashqiptare.net, më 5. 12. 2008, në rubrikën DEBATE, nuk meriton t’i përgjigjemi, tregojnë qëllimet e...
>>

UDBASHËT E TITËS DHE TË IBRAHIM TITËS, NUK I LIDHIN ZAGARËT

UDBASHËT E TITËS DHE TË IBRAHIM TITËS, NUK I LIDHIN ZAGARËT Reagim kombëtar shqiptar, sërish, kundër maskarenjve dhe maskaxhinjve, kundër zagarëve dhe zagaricave, me përkatësi "shqiptaro"-titiste, me përkatësi të pastër të "shqiptaro"-titistëve të njohur si Ibrahim Rugova&Co Ka kohë...
>>

KAMELEONI “X-FILE” DHE SUITA E TIJ “PATRIOTIKE” E ”SHQIPTARO”-TITISTE

KAMELEONI “X-FILE” DHE SUITA E TIJ “PATRIOTIKE” E ”SHQIPTARO”-TITISTE Nga shpifjet dhe sharjet publike që m’i bën njëfarë “X-File” me suitën e tij, nën hijen e maskave “patriotike”, shihet qartë kameleonizmi i tij&Co së tij. Ja shpifja e radhës, e “X-File”: “Frajeri nuk paska ndejt në...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.