Zeqir DURAKU

VETËM NJERËZIT, NDËR TË TJERA, TË LIGJ – DHE MË TË LIGJTË - DHE TË POSHTER – DHE MË TË POSHTRIT, BËJNË ÇKA MUNDEN DHE ÇKA GUXOJNË DHE JO ÇKA DUHET (REAGIM)

( Reagim ndaj qëndrimit dhe sjelljes jo vetëm tmerrësisht të pa edukatë; jo vetëm të papërgjegjshme dhe jo vetëm tejçnjerëzore të kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe ministrave të tij dhe të Kosovës, Fatmir Limajt dhe Enver Hoxhajt, kundrejt rastit të vdekjes dhe vdekjes së Shyqëri...
>>

Search site

© 2014 All rights reserved.