ORA E SHQIPËRISË

studio uniART


bachelorette

Të reja: Libra, Intervista, Publicistikë, Reagime, Poezi...                             

“LIBRI I SINOPSEVE” I MOIKOM ZEQOS, MBIJETESA E LETËRSISË - Fatmir Minguli < -- New
   EPIRI ESHTE SHQIPERI - Sylejman Abazi < -- New
“EPOPEJA E UÇK-së” I KA RRËNJET NË FLAKË TË LUFTËS SË LAVDISHME - Argjend Hasani < -- New
Tjetёrsimi - Bedri Tahiri < -- New 
REVOLTË DHE MEDITIM MBI POETIKËN E ADEM ZAPLLUZHËS - Fatmir Minguli < -- New
Arrestimi - Bedri Tahiri < -- New
LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË  TË MADHE MERMERI < -- New
MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH” 
Promovimi i një libri të veçantë (Fatmir Minguli)
Shënime për vëllimin poetik “Fundo” të Agim Matos 
  Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (3)
  Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (2)
Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (1)
METAFORA 1 
SHEN JERONIMI ILIR   
KAFSHIMI I MIKUT
TMERRI I pranverës 1999 (Rrëfimi i parë)

Analizë "1365 Ditet e Jolirisë" 

Recension "1365 Ditet e Jolirisë 

Çudi për vitin e ri - UDB-ja Serbe dhe udbashet shqipfoles...

NJERIU MUND TË KETË SHUMË DASHURI, POR KA VETËM NJË ATDHE 

KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË

LYPSARËT PA FJALË!? - TREGIM
SHARKIA e DRENICËS nga (Dibran Fylli)
UDHA E ESHTRAVE nga (Halil Kajtazi)
ERRAT E KOSOVËS nga (Halil Kajtazi)
PËERTJ TEJE nga  (Adem Zaplluzha) 
ÇËSHTJA KOMBËTARE, EDHE ÇËSHTJA ÇAME...

News

LYPSARËT PA FJALË!?

10/05/2011 00:17
  Tregim -  E vërteta në kryeqytet   LYPSARËT PA FJALË!? “...jam pa prind, nëse me ndihmoni mua, zoti u ndihmoftë ju”   Vjeshta e vitit 2010 kishte filluar të trokas nëpër rrugët e kryeqytetit, edhe ditët kishin filluar të shkurtoheshin e netët bëheshin të ftohta. Tarracat e...
>>

SEKRETI I SUNDIMIT TË BOTËS

17/03/2011 00:58
  EKRETI I SUNDIMIT TË BOTËS Procesverbalet e pleqësisë sioniste   NË VEND TË parathënies   ...Hebrenjtë kanë përjetuar vuajtje, si edhe populli shqiptar, i cili i ka strehuar e mbrojtur në kohërat më të vështira të nazizmit; “Një qind për qind e hebrenjve në Shqipëri kanë shpëtuar...
>>

Letër nga shoku për shokun e Flamurit

06/07/2010 05:30
Letër nga shoku për shokun e Flamurit        Isaku, jeton dhe vepron ne Hamburg të Gjermanisë që nga viti 1978. Është regjisor dhe veprimtar i palodhur. Ka filluar në vitin 1980, dhe vazhdon të merret me grumbullimin e materialeve për Aleksander Moisiun. Prej vitit 1980,...
>>
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Search site

© 2014 All rights reserved.