ORA E SHQIPËRISË

studio uniART


bachelorette

Të reja: Libra, Intervista, Publicistikë, Reagime, Poezi...                             

“LIBRI I SINOPSEVE” I MOIKOM ZEQOS, MBIJETESA E LETËRSISË - Fatmir Minguli < -- New
   EPIRI ESHTE SHQIPERI - Sylejman Abazi < -- New
“EPOPEJA E UÇK-së” I KA RRËNJET NË FLAKË TË LUFTËS SË LAVDISHME - Argjend Hasani < -- New
Tjetёrsimi - Bedri Tahiri < -- New 
REVOLTË DHE MEDITIM MBI POETIKËN E ADEM ZAPLLUZHËS - Fatmir Minguli < -- New
Arrestimi - Bedri Tahiri < -- New
LIBËR QË DUHET TË RISHKRUHET NË NJË PLLAKË  TË MADHE MERMERI < -- New
MENDIME, ANALIZA, RECENSIONE PËR LIBRIN KRONOLOGJIK “PREKAZI BREZNI TRIMASH” 
Promovimi i një libri të veçantë (Fatmir Minguli)
Shënime për vëllimin poetik “Fundo” të Agim Matos 
  Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (3)
  Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (2)
Super Ekskluzive (MARIFETLLËQET E STAFIT KORREKTUES (1)
METAFORA 1 
SHEN JERONIMI ILIR   
KAFSHIMI I MIKUT
TMERRI I pranverës 1999 (Rrëfimi i parë)

Analizë "1365 Ditet e Jolirisë" 

Recension "1365 Ditet e Jolirisë 

Çudi për vitin e ri - UDB-ja Serbe dhe udbashet shqipfoles...

NJERIU MUND TË KETË SHUMË DASHURI, POR KA VETËM NJË ATDHE 

KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË

LYPSARËT PA FJALË!? - TREGIM
SHARKIA e DRENICËS nga (Dibran Fylli)
UDHA E ESHTRAVE nga (Halil Kajtazi)
ERRAT E KOSOVËS nga (Halil Kajtazi)
PËERTJ TEJE nga  (Adem Zaplluzha) 
ÇËSHTJA KOMBËTARE, EDHE ÇËSHTJA ÇAME...

News

KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË

31/12/2011 16:22
  Bisedë me Abit Haziraj, mjeshtër i Ajkido Shaollinit KUR SPORTI, ARTI DHE PUSHKA BËHEN NJË Një ditë duke shëtitur nëpër Sheshin “Adem Jashari” në Skënderaj, takuam një burrë me pamje pak më ndryshme nga që ishim mësuar t’i shihnim në sheshet e qyteteve. Ishte biond, me flokë të...
>>

Çudi për vitin e ri - UDB-ja Serbe dhe udbashet shqipfoles...

31/12/2011 14:15
Një çudi për vitin e RI UDB-ja serbe dhe udbashët shqipfolës NUK DUHET MBYLLUR SYT PARA KËTYRE DOSJEVE! /Përndjekësi i djallit-df/, dhjetor 2011 Se ka pas shtypje, represion, dhunë, përndjekje, krime..., mbi popullin shqiptar të Kosovës, kjo s’ka diskutim. Kush i bëri ato, kjo s’do koment...
>>

SHIL Dega në Klinë - Njoftim

16/06/2011 14:10
Organizata e Veteranëve, Shoqata e Invalidëve dhe Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të Luftës të UÇK-së dega në Klinë, në mbledhjen e përbashkët, të mbajtur më 13 qershor 2011, lëshon këtë: NJOFTIM PËR SHTYP Me të cilin njoftojmë opinionin dhe udhëheqjen komunale të Komunës se Klinës se...
>>
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Search site

© 2014 All rights reserved.