Zeqir Duraku Poezi

MBROJTËSI I TË SË VËRTETËS

Zeqir DURAKU                 MBROJTËSI I TË SË VËRTETËS . . . Ia kanë dhënë çmimin "N O B E L" për paqe "Motrës së Madhe" apo "NËNËS SË SHQIPTARËVE" vetëm dhe vetëm -sepse "Motrës së Madhe apo "N ënës së...
>>

Zeqir Duraku Pështyrje – Sharje Prometheojane

                                                               

                                         .....................................................................................................................................

Mos hezito, EDHE TI, THUMBO, kënaqu, lexo !?....

……………………………….........................................................................……………………………………………………………….....................................................……

Librat komplet Pështymje-sharje Prometheojane (tri vëllime), mund ta porositni përmes postes elektronike, të autori i librit në Suedi, z. Zeqir Duraku, përmes redaksisë së unitart-it rini_fylli@msn.com, ……………………………………………………….........................................................……………………………………………………….

                          Gusht  2010                      (e përgatiti për Web durim fylli- /001254-AAzd/df)

 

Search site

© 2014 All rights reserved.