News

Çudi për vitin e ri - UDB-ja Serbe dhe udbashet shqipfoles...

31/12/2011 14:15
Një çudi për vitin e RI UDB-ja serbe dhe udbashët shqipfolës NUK DUHET MBYLLUR SYT PARA KËTYRE DOSJEVE! /Përndjekësi i djallit-df/, dhjetor 2011 Se ka pas shtypje, represion, dhunë, përndjekje, krime..., mbi popullin shqiptar të Kosovës, kjo s’ka diskutim. Kush i bëri ato, kjo s’do koment...
>>

SHIL Dega në Klinë - Njoftim

16/06/2011 14:10
Organizata e Veteranëve, Shoqata e Invalidëve dhe Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të Luftës të UÇK-së dega në Klinë, në mbledhjen e përbashkët, të mbajtur më 13 qershor 2011, lëshon këtë: NJOFTIM PËR SHTYP Me të cilin njoftojmë opinionin dhe udhëheqjen komunale të Komunës se Klinës se...
>>

LYPSARËT PA FJALË!?

10/05/2011 00:17
  Tregim -  E vërteta në kryeqytet   LYPSARËT PA FJALË!? “...jam pa prind, nëse me ndihmoni mua, zoti u ndihmoftë ju”   Vjeshta e vitit 2010 kishte filluar të trokas nëpër rrugët e kryeqytetit, edhe ditët kishin filluar të shkurtoheshin e netët bëheshin të ftohta. Tarracat e...
>>

SEKRETI I SUNDIMIT TË BOTËS

17/03/2011 00:58
  EKRETI I SUNDIMIT TË BOTËS Procesverbalet e pleqësisë sioniste   NË VEND TË parathënies   ...Hebrenjtë kanë përjetuar vuajtje, si edhe populli shqiptar, i cili i ka strehuar e mbrojtur në kohërat më të vështira të nazizmit; “Një qind për qind e hebrenjve në Shqipëri kanë shpëtuar...
>>

Letër nga shoku për shokun e Flamurit

06/07/2010 05:30
Letër nga shoku për shokun e Flamurit        Isaku, jeton dhe vepron ne Hamburg të Gjermanisë që nga viti 1978. Është regjisor dhe veprimtar i palodhur. Ka filluar në vitin 1980, dhe vazhdon të merret me grumbullimin e materialeve për Aleksander Moisiun. Prej vitit 1980,...
>>

SHPRESOJ SE DO TË BËHET MIRË?!...

30/06/2010 16:21
SHPRESOJ SE DO TË BËHET MIRË?!... Janë për tu admiruar gazetarët që informojnë mbi të vërtetën, ata i kthjellojnë mendjen atij që do ta kuptoj realitetin, përmes shtypit gazetari apo krijuesi i arteve të bukura letrare që tregon të vërtetën e hidhur atij që s’dëshiron ta kupton,mosnjohja e së...
>>

UNË I MBETA BESNIK IDEALIT TË UÇK-së PËR NJË SHQIPËRI NATYRALE !

28/06/2010 22:55
    Flet ish shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Gjeneral Veli Llakaj  Publikuar më 25 shkurt, 2010 në orën 14:54 (albaniapress.com )    /Intervista/              UNË I MBETA BESNIK IDEALIT TË UÇK-së...
>>

SI U BËN SEKRETARESHAT E THAÇIT DHE LIMËS “DEPUTETE TË POPULLIT” DERISA LUFTËTARËT MBETËN RRUGËVE

25/06/2010 09:56
       Nga KUSHTRIM JANINA – marr nga (NË ALBANIAPRESS.COM)          RIBOTIM   Liderët që dolën nga zgjedhjet e dështuara të 17 Nëntorit 2007, të bindur se institucionet e tyre të pakicës janë të përkohshme dhe pa...
>>

SHqiptarë, mos rri po duku Shqiptarë!

06/06/2010 16:38
     SHqiptarë, mos rri po duku SHqiptarë!     Në vend të...
>>
<< 1 | 2

Search site

© 2014 All rights reserved.