UDBASHËT E TITËS DHE TË IBRAHIM TITËS, NUK I LIDHIN ZAGARËT

UDBASHËT E TITËS DHE TË IBRAHIM TITËS, NUK I LIDHIN ZAGARËT

Reagim kombëtar shqiptar, sërish, kundër maskarenjve dhe maskaxhinjve, kundër zagarëve dhe zagaricave, me përkatësi "shqiptaro"-titiste, me përkatësi të pastër të "shqiptaro"-titistëve të njohur si Ibrahim Rugova&Co

Ka kohë që shumë webfaqe të rrjetit ndërkombëtar të internetit, janë mbushur e stërmbushur me shpifje, gënjeshtra dhe akuza, tipike komuniste dhe antishqiptare, tashmë, të njohura për opinionin e gjerë publik shqiptar. Kjo situatë e rënduar me to, tregon qartë djallëzinë mjerano-shtrigane të "shqiptaro"-titistëve të kuqë LKJ-isto – LDK-istë, dhe, tregon se prapa tyre qëndron një qendër shumë perfide dhe antishqiptare e udbasho-kosistëve të njohur e të panjohur "shqiptarë", me përkatësi LDK-iste, "patriotike" e "shqiptaro"-titiste, komuniste.
Kjo shëmti "patriotike" e "kombëtare", për fat të keq, po ndodhë edhe sot, dhjetë vjetë të plota të pasluftës së lavdishme të UÇK-së shqiptare dhe të popullit shqiptar, për LIRI e për SHQIPËRI, për të cilën "shqiptaro"-titistët ibrahimrugovistë nuk bënë asgjë prej gjëje, madje, për të qenë shëmtia e tyre edhe më e madhe, ata, nuk e bënë as më të voglin hap për ndryshim. Kështu, edhe sot shihen zagarët dhe zagaricat, përmes zagarëve dhe zagaricave të tyre "patriotike", të cilët i ndërsejnë përditë kundër shqiptarëve më të mëdhenj, në vend që t'i lidhin ata zagarë dhe ato zagarica me maskëçorapë në "fytyrë", bile, që të mos i ndërsejnë dhe të mos u turren më shqiptarëve, si Zeqir e Tafil Duraku.
Është e vërtetë e madhe se "shqiptaro"-titistët e përbetuar jugosllavë dhe antishqiptarë, si dhe pasardhësit e denjë të tyre, "patriotikë", nuk dinë të punojnë e të veprojnë ndryshe, për të mirën e shqiptarëve dhe për të mirën e Shqipërisë – SHQIPËRI, sepse, vazhdimisht, në mënyrë sistematike janë trajnuar të punojnë dhe të veprojnë, siç po punojnë e siç po veprojnë, në kurriz të shqiptarëve dhe në kurriz të Shqipërisë – SHQIPËRI, sa që, sot, falë "patriotizmit" të tyre, e gjithë bota po qeshën me shqiptarët, kudo, dhe me Shqipërinë londineze, pakëz më zi seç qeshin njerëzit me kafshët e ndonjë kopshti zoologjik.
Është me rëndësi të thuhet, këtu, se, as atëherë kur paci(t)fisti Ibrahim Rugova&Co ka qenë në "udhën" e Titës, kur diferenconin e përbuznin shqiptarët, dhe, as sot, kur keni mbetur në atë "udhë" 'patriotike' e "shqiptare", kur po e copëtoni Shqipërinë dhe kur po i përçani shqiptarët më shumë se kurrë, Zeqir e Tafil Duraku nuk kanë qenë kurrë me "shqiptaro"-titistët e përbetuar jugosllavë, as atëherë, as janë tash, andaj, zagarisuni pas tyre siç po u ndërsejnë "patriotët" 'shqiptarë' të Titës e të Milosheviçit…
Ajo që duam t'i sqarojmë opinionit të gjerë shqiptar, është pyetja që do përgjigje të menjëhershme dhe të ngutshme: Kush i ndoqi dhe kush e cili i persekutoi, përbuzi e diferencoi shqiptarët në Jugosllavinë pushtuese të Titos e të Milosheviçit, që mbante tokat e pushtuara shqiptare për koloni? Atëherë, i ndoqi dhe i persekutoi politika antishqiptare e satrapit Tito me ibrahimrugovistët nazmirrahmanistë "shqiptarë" në krye, dhe, sot, po i ndjek, po i përbuzë dhe po i persekuton "politika" më antishqiptare në histori, "politika" e nazmirrahmaninoviçëve-dautdemakuçkoviçë "shqiptaro"-titistë&Co.
Për t'u hyrë së analizuari faqeve të zeza të "shqiptaro"-titistëve nazmirrahmaninoviço-dautdemakuçkoviçë&Co, të cilat na i servojnë në internet përmes "patriotëve shqiptarë" si Kadri (Os)Mani&Co dhe dofarë zagarëve dhe zagaricave të tjera me maskëçorapë në "fytyrë", duhet shkruar libra të tërë, por, këtë herë do e marrim mundimin t'u përgjigjemi meritorisht, sepse, ata zagarë e ato zagariva të (para)paguara, nuk kuptojnë asgjë nga heshtja dhe intelegjenca e njeriut shqiptarë, madje nuk kuptojnë as nga opinionet, e, lëre më të kuptojnë nga poezitë filosofike dhe filozofike të Zeqir Durakut, këtu, dhe, duhet thënë botërisht (atyre zagarëve e zagaricave, pra) se të gjithë shqiptarët bashkë, për shqiptarësi e për shqiptarizëm, nuk u vinë Zeqir e Tafil Durakut as deri në zog të këmbës.
Por, për t'i parë të gjithë të porositurit që shajnë, pështyjnë e shkarravisin çkamos në rrjetin e internetit, me emra, mbiemra dhe me maskëçorapë të zeza laviresh në "fytyrën" e tyre puro "shqiptare", po shkojmë me disa shembuj të mëposhtëm.
Nga njëfarë Albert Voka, E-mail-i (bukuresht@yahoo.com), qarkullojnë edhe sharje të tilla "shqiptare" të patriotëve udbasho-kosistë, "shqiptaro"-titistë, të cilët nuk kursejnë asgjë për ta treguar veten secili më shumë se tjetri e secili më parë se tjetri, sa "shqiptarë" të mëdhenj, sa "burra të mirë" e sa "patriotë" që janë, gjithmonë në krahë të pushtetarëve antishqiptarë "shqiptaro"-titistë, si Ibrahim Rugova me Kompani.
Ja çfarë shkruajnë faqezinjtë e të pafytyrët "shqiptarë": "Për antirugovistët dhe antiterezistët e dështuar në fushët të poezisë dhe polemikës, përkatësisht, për Zeqir Durakun dhe Tafil Durakun, njëri islamist e tjetri markist/leninist, Kadri Mani e ka qëndisur një këngë:
Don Kishtota Sanço Pança
Jua ka ngrënë qulin maca!
Pjesën tjetër tok me dacin
Ejani në vete sytë ju plaçin!
Në ditë pazari ju u marrofshi
Kurrë në jetë mos u gëzofshi
Po përse dolët ju kundër lirisë?
Po pse ia bëni qejfin Serbisë!?
A keni pirë t’nënës kuslloshtër?
Po si u bërët ju kaq të poshtër!?
Edhe u bërët ju si fort stalinistë
Që të dukeni tërësisht të pistë!"
Kjo tregon qartë se ata "njerëz" nuk dinë të shkruajnë as shqip, e, lëre më të mendojnë shqip e shqiptarisht, e kanë hëngër, vetë, qull!... Ky është njerimi i tyre kolektiv dhe kjo është "liria" që ajo kategori "patriotike" e "shqiptare" na lejon ta gëzojmë. Kur mendohet e shkruhet shqip, fjala "qulin", shkruhet "qullin"..., etj. Kjo tregon qartë se nuk i ka fajet Kadri (Os)Mani&Co, por, fajet i ka plotmut 'sahani', sepse, ai, së bashku me shokët dhe bashkëmendimtarët e tij të idealit, pikën kund s'e lënë, tok me pordhë e fenë!...
Pra, thirrjet kobzeza, me gjithë forcën e zërit "patriotik" e "shqiptaro"-titist, udbasho-kosist, ibrahimrugovist, po dëgjohen përditë e më shumë, madje, duke e mashtruar dhe duke i thënë popullit shqiptar, thuase, ai nuk e ka kuptuar dhe nuk e di cilët janë "shqiptaro"-titistët ibrahimrugovistë, "kujdes nga shtrigat!", me të vetmin motivim se "nuk keni pse ruheni prej ne shtrigave me përvojë"(Sic!), por, "duhet të ruheni prej engjëjve tuaj, që ne u themi, fare pa përtesë, shtriga"... Kjo është motoja e vetme jona, "kombëtare" e "patriotike"...
Tjetri maskara, me maskëçorapë laviresh në "fytyrë", provokator i (para)paguar për faqe të zeza, X-file, i/e posaregjistruar 1. DForum, Anetar prej: 08.12.2009 Postime: 2, fyen:
"Ky kastraveci ka nevojë për trajtim urgjent mjeksor. Shizofrenia brina nuk ka. Gjynah!", dhe, vazhdon: " U bë Broja si New Yorki me internet!Tafil Duraku duke i kullotur delet në Kodrën e Beganve dhe duke i mrizuar të Ceshmja e Brojës gjën kohë edhe të shkarravitë dhe ti mbushë faqët e internetit me budallallëqe vetlavdëruese. Kurrë nuk pushoj i mjeri! Kurrë nuk mbushi mend! Gjithëherë kishte ambicie që të duket dikushi, por kurrsesi nuk ia arriti. Familja nuk e donte, fqinjët e përqeshnin e katundi e injoronte. Më kujtohët një detaj(incident) në Turicevc. Ishte formuar Nëndega e LDK-së në vitët e 90-ta dhe katundi e kishte propozuar Gani Thaqin për antarë të kryesisë së nëndegës dhe që përfaqsonte Brojën. Tafil zeza hyn në një prej mbledhjes së kryesisë dhe shan në nënë Ganiun. Arsyeja: Tafili donte vetvetën në kryesi!!! Ahmak ka qenë e ahmak ka mbetë."
Ti, X-file-i, po gënjen shumë dhe po gënjen rëndë, me paramendim e me paramashtrim, me prapavi të errët – tërë zi.
Hiç mos u merakos, zotrote, tok me kompaninë tënde "patriotike" e "shqiptaro"-titiste, se, krejt UDB-a dhe KOS-i "shqiptaro"-titist, nazmirrahmaninoviço-dautdemakuçkoviçë&Co, një qime floku nuk ia luajnë nga vendi Tafil Durakut!... Hargjoni kohë kot së koti!… Sepse, diejt shqiptarë të Burojave të lashtësisë shqiptare, të Burojës, sot, si Zeqir e Tafil Duraku, nuk arrihen dot dhe nuk pështyhen kurrë, sepse, nuk janë për t'u pështyrë e sharë, bile, prej shqiptarëve.

Po, këtu, e kemi për obligim kombëtar, që të shihet e vërteta në sy, se asgjë të vërtetë nuk ka në shpifjet e atijfarë "X-file", sepse, ajo që do e themi në vijim, mund të vërtetohet shumë lehtë, sepse, ka shumë që jemi gjallë, e, gjallë është edhe z. Gani Thaçi, i cili përmendet nga maskat dhe maskaxhinjtë si "X-file"-i. Për hir të opinionit shqiptar, e kemi për obligim ta themi të vërtetën, që nuk është tjetër, pos, sikur e përshkruajmë ne. Së pari, në Burojë (autor i të cilit emërtim është gjyshi im, ndjesë pastë, Haxhi Danë Duraku, dhe, bashkëautor jam unë, nipi i tij, Tafil Duraku, poet dhe shkrimtar) nuk ka toponim me emrin "Kodra e Beganve", sepse, dhe'të i kemi kullotur në Përrua të Jasës, në Llaz të Marshanit, në Llaz të Rekës, te Lisi n'Kik, në Kodër të Gjelbinave, etj.
Së dyti, po, ku ta kuptojnë kafshët, si "X-file"-i, njeriun, sepse, për to as që meriton të shkruhet e të bjerret kohë kot së koti. Për ta kuptuar shqiptarinë time dhe të Zeqir Durakut të paarrijtshëm, nga shqiptarët, duhet punë e mund i madh, që nuk fitohet nëpër kanalet shpifarake të "shqiptaro"-titistëve të kuqë udbasho-kosisitë, besa, as me diplomat e blera e me titujt e dhuruar "shkencorë" prej "shqiptaro"-titistëve "patriotë".
Së treti, ndodhia për të cilën gënjen me dashuri "X-file"-i, gënjeshtar e dredhaxhi, nuk ka ndodhur fare, madje, në Turiçefc, hiç se hiç. Dhe, për ta kuptuar opinioni gënjeshtrën e atij provokuesi të pacipë "shqiptar", për të mos e lodhur lexuesin e nderuar shqiptar, do e themi shumë shkurt. Po ta them botërisht se Tafil Duraku, kurrnjëherë, në jetë, nuk i ka takuar asnjë partie "politike" e "patriotike" të "shqiptaro"-titistëve të kuqë jugosllavë, "komunistë" e "patriotë" si ti. Anëtar i kryesisë së LDK-së, ku ka qenë edhe Gani Thaçi i "madh", kur mendohej se po krijohej një front i përbashkët shqiptar, fillimisht, ka qenë edhe vëllai im, Fadili, i burgosuri i parë politik, në grupin e parë të shqiptarëve të dënuar në ish-APJ, dhe, i dënuar, në Zagreb të Kroacisë, më 8 vjetë burg të rëndë.
Atë ditë të vitit 1990, kur po kthehesha nga puna, te Lagjja e Kaçkinëve, e takova vëllanë tim, Fadilin, i cili ishte nisur në atë takim të LDK-së, që mbahej në Burojë, dhe jo, siç gënjen publikisht "X-file"-i. Krejt ajo që e thotë "X-file"-i, është rrenë e kulluar. Vëllai më luti që të kthehesha tok me të dhe të merrja pjesë në atë "takim" të LDK-së, ku kanë qenë të pranishëm edhe I. Rrecaj dhe Xh. Murtezi, nga LDK e Skënderajt. Në atë mbledhje, z. Gani Thaçi, një karrierist i pacipë, prej "patrioti" të madh, i cili ishte në ballë të punës së mbledhjes, tok me Hashim Zekën, Nazmi Thaçin, etj., kishte organizuar e menaxhuar situatën për mbrapsht, dhe, e propozoi Hashim Zekën për kryetar të LDK-së. Pas atij propozimi bizar të Gani Thaçit, e kërkova fjalën, të cilën ma dha kryesuesi, Gani Thaçi. Nuk u pajtova me propozimin e tij, sepse, i propozuari, që ishte ulur krah tij, në kryesinë e punës, në atë mbledhje "patriotike", z. Hashim Zeka, nuk meritonte asgjë dhe asnjë post shqiptar. Dhe, Gani Thaçit, çka dëgjuan të gjithë të pranishmit, i thashë: Me çfarë kriteri e propozon ti, Hashim Zekën, për kryetar?!... Dhe, iu drjetova Hashim Zekës, i cili ishte në krahë të tij, me këto fjalë: "Po, a je ti, Hashim Zeka, ai, që, kur Kërtesi u ka thënë shqiptarëve se 'kush i çon dy gishta (në shenjë të shkronjës V), unë do ia këpus', e, ti, u ke thënë nxënësve të shkollës fillore "Liria" të Turiçefcit, nxënësve tu, ku ende je drejtor i shkollës, se, Kërtesi ka thënë se shqiptarëve do t'ua këpusë dy gishtat, e, unë, juve, kush i çon dy gishta (në shenjë fitoreje, pra, t.d.), do t'ua këpusë dorën rrum!", dhe, natyrisht, mbledhja e keqmenaxhuar prej z. Gani Thaçi dhe Co-"patriotëve" të tij, u prish… Ndërkohë, z. Xh. Murtezi, m'u drejtua me fjalët: "Ne, pritnim që ti do të na ndihmoje!"… - Kurrë, dhe, në asnjë rast, iu përgjigja. Dhe, kë do ta ndihmoja, unë, "shqiptaro"-titistët e përbetuar jugosllavë?!... Kurrën e kurrës, as atëherë, as tash, as kurrë, për të gjallë timin… Kështu, mbledhja u prish, dhe, u shpërndamë!…
Ndërkaq, për rrenat tjera, të radhës, se, kinse, unë, e kam sharë Gani Thaçin, se, kinse, unë, kam pasë ambicie të tjera, karrieriste, si ato të Gani Thaçit&Co, është më tepër se e turpshme, sepse, edhe Gani Thaçi e di, dhe është gjallë, e, edhe të tjerët që janë gjallë, do ta pranojnë versionin e të vërtetës së plotë që e them këtu, në formën më të shkurtuar, sepse, pikërisht, kështu ka qenë, dhe, kështu është. Po shihet, madje, për dritë dielli se çfarë na solli "politika patriotike" e Gani Thaçit&Co, me të cilat "politika patriotike" nuk janë pajtuar kurrë Zeqir e Tafil Duraku, sepse, Zeqir e Tafil Duraku, kurrë nuk kanë punuar për "himne", "flamur", "komb" e "shtetësi", si kjo që po e përjeton populli i shumëvuajtur shqiptar, por, kanë punuar dhe do punojnë për ta çuar deri në fund amanetin e shqiptarëve, për ta bërë Shqipërinë – SHQIPËRI. Pra, Tafil Duraku, kurrën e kurrës nuk ka pasë ambicie të tilla, karrieriste, siç don t'ia mveshësh ti, "patrioti" X-file, sepse, me asgjë nuk u ka takuar strukturave "patriotike" të Titës e të Ibrahim Titës së Gani Thaçit…
Ore, mjerani i mjeranave, "X-file", po shihet se ti vetëm po i ndërron çorapët mbi "fytyrën" tënde, dhe, tash po e kuptoj sa zor të paska rrokur "pse nuk më paska dashur familja, pse më paskan përqeshur fqinjët dhe pse më paska injoruar katundi"(Bah!)… Sa keq, ë?!... Sa keq po më vjen që po e kuptoj qartë se ç'mut i madh, 'pardon', ç'"patriot" i madh që qënke!...
Një pyetje është themelore për t'u shtruar e shoshitur këtu, në gjithë këtë poshtërsi të "shqiptarëve" të mëdhenj e të "burrave të mirë", veçanërisht, të "shqiptaro"-titistëve të kuqë jugosllavë, me përkatësi të X-file-istëve. Po, kur gënjehet kështu e kësisoji për të gjallë të njeriut, sikurse që gënjen kyfarë maskaxhiu maskara, "X-file", ç'e "vërtetë" tjetër mund të shpiket e të shpifet pas vdekjes së njeriut - NJERI?!... Çka e çfarë mund të shpifet kanaleve të rafinuara të "shqiptaro"-titistëve të kuqë jugosllavë, të atyre e këtyre "patriotëve" të njohur "shqiptarë", me përkatësi udabsho-kosiste?!...
Nga sa po shihet, udbasho-kosistët "shqiptaro"-titistë, nuk lënë gur pa lëvizur, madje, duke i detyruar argatët e tyre të mjerë, si Kadri (Os)Manin&Co, që ata artistë e krijues që nuk arritën t'i zënë, t'i burgosin, t'i përbaltin e t'i nënshtrojnë e poshtërojnë në kohën e Titës së tyre të dashur, e, të Ibrahim Titës së tyre të shumëdashur, artistët, poetët dhe shkrimtarët kushërinj, e bashkëveprimtar, Zeqir e Tafil Durakun, tash, në këtë "liri" e "shtetësi", duan t'i përbaltin, pështyjnë e nënçmojnë, sërish, tash, përmes zyrave "patriotike" të internetit "shqiptaro"-titist, për t'i linçuar e për t'i leçitur prej popullit të tyre shqiptar, dhe, prej Shqipërisë – SHQIPËRI, pjesë e të cilit popull dhe shtet, Zeqiri e Tafili me shokë, shkrinë gjithë jetën e tyre, të cilët ishin, janë dhe mbesin më të përkushtuarit për popullin e tyre shqiptar dhe për Shqipërinë e tyre SHQIPËRI, ku do të mbretërojnë vetëm ligjet dhe Kushtetuta shqiptare, para të cilave do të jenë të barabartë qytetarët shqiptarë, pa përjashtim ideje e feje. - MOS DËGJONI KISHA E XHAMIA, SE FE E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA, ka thënë Pashko Vasë Shkodrani i madh.
Në çdo situatë e rrethanë, nëse dikush mund të quhet mbinjeri dhe mbishqiptar, është Zeqir Duraku. Ai, për çështjen madhore të atdheut e të popullit shqiptar, nuk kurseu asgjë nga vetja e tij. Është dhe mbetët i vetmi njeri që kam njohur në jetën time, i cili, madje, i lexonte edhe nga pesë libra të ndryshëm brenda ditës, njëkohësisht, duke kaluar prej njërit në tjetrin, sapo lodhej nga tema që e trajtonte një vepër, kalonte tek tema që trajtonte vepra tjetër, me radhë. Dhe, sot, të pështyhet e të fyhet nga "shqiptaro"-titistët kadri(os)manistë&Co(Sic!) Shumë më tepër se absurde. Po, kush e ndoqi Zeqir Durakun, dhe, shumë shokë shqiptarë, si ai, prej atdheut të tij shqiptar, të pushtuar nga Serbo-Jugosllavia?!... Askush tjetër pos kadri(os)manistëve ibrahimrugovistë, që bëjnë me gisht nga kushëriri i tij, Tafil Duraku, që edhe ai ta braktis vendlindjen e tij, Burojën dhe atdheun e tij, Shqipërinë e copëtuar e të pushtuar "shqiptaro"-titistçe, pikërisht, prej "patriotëve" 'shqiptaro'-titistë. Por, Tafil Duraku, me asnjë kusht, nuk do ta braktisë Atdheun e të parëve e të shqiptarëve, Atdheun e të parëve të lashtësisë së tij pellazgo-iliro-shqiptare.
Pra, Zeqir e Tafil Duraku me shokë, nuk do të dorëzohen as në këto rrethanat e rikrijuara "patriotike" të "shqiptaro"-titistëve si Kadri (Os)Mani&Co, madje, as në këtë më antishqiptaren, në histori, me në krye Ibrahim Titë Shkaun e Ibrahim Titicë Shkinën, në gjithë Prishtinën, e, fatkeqësisht, po ashtu, edhe me në krye Sali Berishë Fazliçin, e, Tiranën e rrethuar me shqiptarëshkie si Kadri (Os)Mani&Co.
Zeqir dhe Tafil Duakun, kurrnjëherë, në asnjë kohë, nuk i ke dëgjuar, as i dëgjon të flasin për interesa personale e kulimoklanore, siç i dëgjon m_ngrënësit e Ibrahim Rugovës dhe Kadri (Os)Manin me Co. Madje, Zeqir dhe Tafil Duraku janë konfrontuar dhe konfrontohen ashpër, kudo dhe kurdo, me këdo që e ka kërkuar nevoja, për interesat madhore të Atdheut e të popullit shqiptar, të Shqipërisë – SHQIPËRI, pra, gjithmonë janë veçuar, sikurse sot, për interesat madhore të popullit e të Kombit shqiptar, në veçanti.
Dhe, sot, dhjetë vjetë të plota të pasluftës së lavdishme të UÇK-së shqiptare, dalin bijtë dhe bijat e rafinuara "shqiptare" të shkinës Serbi, si "pizdulka" Kardi (Os)Mani&Co, t'i sulmojnë shqiptarët, siç i sulmonte Ibrahim Titë Shkau, në kohën e tij "patriotike", madje, duke e sharë dhe duke e vrarë UÇK-në, pas shpine, që rrezatonte në pikat e nderit të Shqipërisë – SHQIPËRI, për LIRI e për DREJTËSI shqiptare. Po, vërtetë, nga na piku kjo gjendje e vazhdueshme turpi?!...
Nëse dikush, sot, në Kosovën e trepushtuar shqiptare, është ai që don ta mbajë "pushtetin" me çdo kusht dhe me çdo mjet, pa zgjedhur mënyra dhe mjete, janë "shqiptaro"-titistët e rafinuar ibrahimrugovistë dhe Co (kompanitë) e tij "patriotike" kadri(os)maniane, folklorizmi "patriotik" i të cilave, sot, më shumë se kurrë më parë, po e copëton ATDHEUN përditë, dhe, po e përçanë egërsisht popullin SHQIPTAR, për t'ia imponuar përjetësisht, në krye, "shqiptaro"-titistët e rafinuar ibrahimrrahmanistë.
Pra, edhe çka duhet të bëjë ky popull dhe kjo intelegjencë shqiptare, si Zeqir e Tafil Duraku, për të kuptuar "shqiptaro"-titistët kadri(os)manistë e ibrahimrugovistë&Co, se, ky popull dhe kjo intelegjencë shqiptare, nuk e ka dashur dhe nuk e do më, përjetësisht, nuk e do sojin e laraskave "shqiptaro"-titiste e ibrahimrugoviste, siç është Kadri (Os)Mani me "shokë"… Po shihet, gradualisht, se po pi ujë, madje, ujë të pastër si loti, thënia e lashtësisë shqiptare, e shqelmuar prej "shqiptaro"-titistëve: "TRIMI I MIRË KA PAK SHOKË!"
Mos janë Zeqir dhe Tafil Duraku (dhe shokët e tyre shqiptarë) shkaktarë, që të fundit, në Evropë dhe në botë, janë Shqipëria dhe shqiptarët ?! JO. Atëherë, kush dhe cilët janë ata që SHQIPËRINË dhe SHQIPTARËT i duan të copëtuar dhe të përçarë, të pabërë tamam, kurrë, në asnjë kohë, asnjëherë?!... Pra, shkaktarët e të gjitha të këqijave shqiptare, kudo Shqipërisë – SHQIPËRI, janë, siç dihen: Ibrahim Titë Rugova me Kadri (Os)Manin&Co dhe Sali Fazliç Berisha, me talebanin!... Askush tjetër.
Nuk habitë fakti, se ata që dje i kanë paditur shqiptarët në gjykatat e Jugosllavisë dhe të Serbisë pushtuese e antishqiptare, të Titos e të Milosheviçit, sot, po të njëjtit, me të njëjtat metoda e synime "patriotike" e "kombëtare", po i padisin shqiptarët nëpër gjykatat e tyre "kombëtare-ndërkombëtare", për qëllime "patriotike", që dihen e shihen qartë…
Dhe, për t'iu përgjegjur të gjithë maskaxhinjve dhe maskarenjve "shqiptaro"-titistë dhe zagarëve e zagaricave të tyre "patriotike", do t'ia risjellim në kujtesë popullit shqiptar, disa mendime të lexuesve të mirëfilltë shqiptarë dhe të krijuesve e analistëve të shumtë shqiptarë, ndër të cilat, do i veçojmë disa.
E para, ja çfarë thotë në "Libri24#com", Burimi35, citojmë: "I nderuari TAFIL DURAKU, mos çaj Kokën për ata çka shkruajnë me Nofka. Kam lexuar Artikuj të ndryshëm të shkruar nga Ti. Temat shoqërore që elaboron, janë të një kualiteti të lartë dhe me interes shoqëror. Temat e tua janë Tema që preokupojnë Shoqërinë Shqiptare sot. UDBASHËT, me siguri, ndihen keq, sepse, shpeshherë i zhvesh Lakuriq. Por, ajo çka është e rëndësishme, Populli ka të drejtë të informohet nga Njerëzit e sinqertë dhe ti atë e bën. Respket."
E dyta, poeti dhe krijuesi Rrustem Geci, thotë, citojmë: "Analistët dhe eseistët, Bedri Islami, Koço Danaj, Rexhep Kasumaj, Xhevat Bislimi, Kristina Ras, Mona Agrirorea, Fadil Shyti, Ahmet Qeriqi, Liburn Aliu, Albin Kurti, Mehdi Hyseni, Tafil Duraku, Kadri Rexha, Mehmet Bislimi, Jeton Kelmendi e të tjerë, me krijimet e tyre po i japin gjak të ri mendimit shqiptar."
E treta, dhe, finalja, është mendimi i shqiptarit të madh e të sprovuar, shkrimtarit dhe krijuesit, Beqir Elshani, citojmë: "Një grusht i fuqishëm kundër shovinizmit serb dhe shërbëtorëve të tyre, gjithashtu kundër burokracisë shqiptare dhe shërbëtorëve të tyre, kanë qenë shkrimet analitike të Dr. Mehdi Hysenit, Dr. Koço Danajt, Tafil Durakut, Albin Kurtit, Fadil Shytit, Afrim Morinës, Adnan Abrashit, Kristina Rasit dhe dokumentet historike të Sheradin Berishës.
Edhe çka duhet shtuar këtyre përjigjeve shqiptare, për t'u thënë maskarenjve dhe maskaxhinjve se ku e kanë vendin dhe cili është vendi i tyre i vërtetë në SHQIPËRI, në shoqërinë shqiptare të shqiptarëve, të ngritur mbi drejtësi dhe ligje vetanake.
Prandaj, pyesim, për fund të këtij reagimi: Si është e mundur që, edhe dhjetë vjetë të plota pas përfundimit të luftës së lavdishme të UÇK-së shqiptare, udbashët e Titës e të Ibrahim Titës nuk i lidhin zagarët, dhe, kush i stimulon ata zagarë e ato zagarica në luftë kundër shqiptarëve dhe kundër Shqipërisë - SHQIPËRI?!..

Search site

© 2014 All rights reserved.